NanoGo -Nestemäinen näytönsuoja mobiililaitteille, kamera, silmälasi, kiikari €19.90

Tunnetusti puhelin on epäpuhdas bakteereilla ja viruksilla saastunut.Sairaaloissa  ja kotona NanoGo on steriili puhelimen pinnoite, koska koko pinnan voi desinfioida.(Muovisen suojakuoren alta ei voi desinfioida, joten on vaara virusten leviämiselle)Tested Testing Lab tunnusTestin tulokset kokonaisuudessaan ovat luettavissa:
https://www.testinglab.fi/bluebiit-tuotteiden-kayttajatestaus/”Tämän testin perusteella olisin valmis vaihtamaan teräs lasit nestemäiseen suojaukseen.” -Virve Rissanen/HS      

  • Helppo nestemäinen näytön suojausmenetelmä - Puhdista. Suojaa. Kiilloita.
  • Soveltuu kaikille mobiililaitteille näytön muodosta riippumatta
  • Suojaa näyttöä jopa avainten aiheuttamilta naarmuilta (9H naarmun kesto)
  • Helppokäyttöistä nanoteknologiaa
  • Parantaa laitteen käyttökokemusta
  • Parantaa näytön, kameran ja kuvien laatua
  • Pysäyttää bakteerien kasvun ja estää virusten leviämisen
  • Helpottaa sormenjälkien poistamista näytöltä
  • Muodostaa vettä hylkivän kerroksen
  • Ilmakuplaton näytön suojausmenetelmä

Bluebiit NanoGo Liquid Glass Protection for Mobile devices on uudenlainen nestemäinen nanotekniikan sovellus, jolla suojaat mobiililaitteesi näytön ja kameranlinssin helposti ja nopeasti kolmessa vaiheessa. Se suojaa laitettasi naarmuilta, tekee lian ja rasvan helposti poistettavaksi, estää bakteerien kasvun sekä parantaa näytön kykyä toistaa kuvia.

Se on kehitetty nimenomaan elektronisten laitteiden näytöille. Yhdellä tuotteella voit käsitellä 0.5m2 kokoisen alueen, siis jopa 37” näytön. NanoGo -Nestemäinen näytönsuoja mobiililaitteille soveltuu älypuhelimille, tableteille, kannettaville tietokoneille, kameroille ja älykelloille. Pinnoite suojaa parhaiten lasista valmistettuja näyttöjä, mutta toimii myös muovilla. NanoGo soveltuu kaiken muotoisille näytöille, myös kaareville. Sillä onnistut varmasti ja saat ilmakuplattoman lopputuloksen. NanoGo sisältää alkoholia, joten varmista käsiteltävän pinnan alkoholin kesto ennen käsittelyä. 

Puhdista laitteesi näyttö pakkauksessa tulevalla puhdistusaineliinalla, levitä nanopinnoite toisella, anna vaikuttaa 15 min ja kiillota lopuksi mukana tulevalla mikrokuituliinalla. Saat tehokkaan, monipuolisen, suojan laitteellesi 12 kuukaudeksi.

 

 

9H luokan Naarmunsuojaa, jopa avaimia vastaan

Nestemäinen näytönsuoja muodostaa nanomittakaavan ohuen, Piidioksidista (SiO2) muodostuvan resistiivisen kerroksen, joka suojaa näyttöä naarmuilta muodostaen 9H –naarmunkestoluokan pinnoitteen. Pinnoite suojaa näyttöä arkisten esineiden aiheuttamilta naarmuilta, kuten avainten naarmuttavalta vaikutukselta. NanoGo antaa lasinäytöille erinomaisen suojan, mutta toimii myös muovinäytöillä. NanoGo ei vähennä muusta suunnasta tulevaa signaalia, eikä vähennä puhelimesta lähtevää signaalia.

 


Selkeämpi näyttö ja parempia kuvia

NanoGo -kerros tasoittaa näytön, sekä kameran linssin mikroskooppisia epätasaisuuksia, minkä johdosta valo kulkee näyttölasin ja linssin läpi ilman pieniä heijasteita. Tämän ansiosta näytön toistama ja kameranlinssin välittämä kuva ovat kirkkaampia ja selkeämpiä.

 


Hylkii likaa ja rasvaa

NanoGo:n muodostama suojaava kerros muodostuu Piidioksidi(SiO 2) hiukkasten muodostamasta kerroksesta, joka tekee myös näytölle päätyvän lian, rasvan ja pölyn helposti pois pyyhittäväksi. Piidioksidi(SiO2) on maaperässämme esiintyvistä aineista toiseksi yleisin. Sitä on mm. Kvartsissa, jota esiintyy hiekassa.

 


Estää bakteereita ja viruksia

NanoGo pinnoitetun puhelimen voi desinfioida alkoholilla (suojalasilla katettua puhelinta ei voi kunnolla desinfioida, eikä siten sovi sairaala ja vanhainkoti käyttöön).

Älylaitteen näytölle päätyy normaalisti paljon likaa ja bakteereita käsien kautta. NanoGo -kerros estää myös todistetusti bakteerien kasvun. Se estää mm. Koli-, Salmonella-, Stafylokokki- ja Pneumokokki bakteereita lisääntymästä. Se estää myös kaikenlaisten virusten leviämisen esim, covid 19, noro, insfluenssa, jne. Puhelimesi pysyy puhtaampana eikä tartuta. 

 


Helppo asennus, ei ilmakuplia

Tee näytön suojauksesta helppoa! Tämä nestemäinen näytönsuoja on helppo levittää kaiken muotoisille näytöille, myös kaareville. Suojakalvoista poiketen, NanoGo:lla saat varmasti ilmakuplattoman lopputuloksen. Puhdista näyttö ja kameranlinssi huolellisesti pakkauksessa tulevalla alkoholia sisältävällä puhdistusaineliinalla. Levitä nestemäinen nanopinnoiteaine sitä sisältävällä liinalla näytölle ja kameran linssille. Anna aineen vaikuttaa 15 minuuttia ja kiillota lopuksi mukana tulevalla mikrokuituliinalla. Laitteesi nanosuoja saavuttaa täyden vahvuutensa 24 tunnissa ja suojaa laitettasi 12kk.

 

Näin käsittelet laitteesi

Lue ensin käyttöohjeesta tuotteen turvallisesta käsittelystä.

Ennen kuin teet käsittelyä poista mahdolliset suojakalvot käsiteltäviltä pinnoilta. Noudattamalla käyttöohjeen aikamääreitä saavutat parhaan suojauksen laitteellesi.


1. Puhdista

Pyyhi suojattavan mobiililaitteen pinta/näyttö huolellisesti puhtaaksi Alkoholipuhdistuspyyhkeellä (pussi 1. Cleaning Wipe). Poista 30 sekunnin kuluttua jäljelle jääneet alkoholipisarat Mikrokuituliinan kulman avulla. Puhdista myös mobiililaitteen kamera. Ennen siirtymistä seuraavaan vaiheeseen varmista, että pinnoilla ei ole jäljellä rasvaa tai sormenjälkiä.


2. Suojaa

Avaa pussi 2.(Coating Wipe) ja pyyhi pinta/näyttö pinnoiteainetta sisältävällä liinalla 90 sekunnin kuluessa. Varmista pinnan huolellinen käsittely käyttämällä pyöriviä liikkeitä.

Anna pinnan kuivua tämän jälkeen vähintään 15 minuuttia.


3. Kiillota

Kiillota näyttö/pinnat Mikrokuituliinan käyttämättömällä puolella. Pese lopuksi kädet.

Pinnoite sietää kevyttä käsittelyä ja käyttöä 30 minuutin kuluttua. Täydellinen suoja saavutetaan kuitenkin 24 tunnin kuluttua, siksi suosittelemmekin tekemään käsittelyn illalla.  Käsittely on hyvä toistaa 12 kuukauden välein. Voit testata suojan tehokkuutta pienillä vesipisaroilla. Jos vesi muodostaa pinnalle pisaroita, pinnoite on tehokas.

 Väri

Tuote on väritön. 

Tekniset tiedot

Yhteensopivat tuotteetÄlypuhelimet, Tabletit, Kannettavat tietokoneet, Kamerat, Älykellot, Silmälasit, AurinkolasitMuutaKäyttöohjeet useilla kielillä osoitteessa: www.bluebiit.comPakkauksen sisältöPussi 1. Cleaning Wipe - Alkoholia sisältävä puhdistusliinaPussi 2. Coating Wipe – Nestemäistä näytönsuoja-ainetta sisältävä liinaMikrokuituliinasuojakäsineetKäyttöohjeet suomeksi, ruotsiksi ja englanniksiMitat:Pakkauksen koko: 100 x 185 x 2 mmpakkauksessa olevien pussien koko: 60 x 80 x 1mmMikrokuituliina 200 x 200 mmPaino:Pakkaus sisältöineen 25g