NanoGo Steel Cleaner erittäin hienojakoinen puhdistusaine ruostumattomalle teräkselle 112.00€

-Poistaa vaikeatkin tahrat ja pinttymät teräspinnoilta
-Puhdistetusta pinnasta tulee usein parempi kuin uutena
-Steel Cleanerillä puhdistettu pinta voidaan pinnoittaa muilla -NanoGo suojapinnoitteilla
-Helppokäyttöinen teräksen puhdistusaine. Levitä - hankaa - huuhtele - kuivaa

Tuotekuvaus

NanoGo Steel Cleaner puhdistusaine on tarkoitettu ruostumattomien teräspintojen puhdistukseen. Sen pinta-aktiiviset aineet poistavat tehokkaasti likaa, pinttymiä ja korroosion aiheuttamia jälkiä. Käsitellyistä pinnoista tulee usein parempia kuin uutena. Soveltuu ulko- ja sisätiloihin.

Suosittelemme suojakäsineiden ja suojalasien käyttöä tuotetta käsiteltäessä.Tutustu huolellisesti tuotteen käyttöturvatiedotteeseen(KTT) ennen käyttöä.

Käyttöesimerkkejä

• Ruostumattomat teräskaiteet• Hanat• Elintarviketeollisuudet ruostumattomat teräs-säiliöt ja -pöytäpinnat• Ruostumattomat teräspaneelit'

• Puhdistaa jalometallit, kuparin ja jopa lasipinnan.

Käyttö

Yksinkertainen tee-se-itse -sovellus tekee siitä hyvin loppuasiakkaille soveltuvan

  1. Testaa ainetta ensin huomaamattomaan kohtaan pinnassa. Lisää ainetta sieneen tai kiillotustyynyyn ja levitä käsiteltävään pintaan käyttämällä pyörivää liikettä. Erittäin pinttyneille tahroille suositellaan koneellista levitystä/kiillotusta. Tämä ei vaikuta pinnan laatuun. Käsittelyyn tarvittava aika riippuu pinttymien laadusta.
  2. Huuhtele käsitelty pinta vedellä ja kuivaa imukykyisellä mikrokuituliinalla. Huuhtelu vettä ei saa päästää luontoon.

Varastoitavuus

Avaamattomia pakkauksia/astioita voidaan säilyttää vähintään puolen vuoden ajan.

Suositeltu säilytys- ja kuljetuslämpötila: +5 - + 25°C. Suojeltava auringonvalolta.

Kulutus

Manuaalinen käyttö: 0,5 - 1 kg aineella puhdistaa 10 m². Laimennusohjeet käyttökohteen mukaan. Kokeile soveltuvuus ensin huomaamattomaan paikkaan!

Tekniset tiedot

Maahantuojan tuotenimiNanoGo Steel CleanerPakkauskoko1 L, muut koot sopimuksen mukaanSisältääFosforihappo, Flux-kalsinoitu piimaa, Sitruunahappo mono-hydraatti, Isopropanoli, Tridekanoli etoksyloitu, Hajusteet (d-limoneeni), anioniset pinta-aktiiviset aineet, SiO2(Piidioksidi).Tuotteen turvallinen käsittelyVAARA FARA DANGERNanoGo Steel Cleaner (1000ml)Fosforihappo, Flux-kalsinoitu piimaa, Sitruunahappomono- hydraatti, Isopropanoli, Tridekanoli etoksyloitu, D-limoneeniÄrsyttää ihoa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Käytä suojakäsineitä/ suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, mikäli voi tehdä helposti Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. Riisu ja pese saastunut vaatetus ennen uudelleen käyttöä. Sisältää D-limoneeniä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Hätänumero: 112 Myrkytystietokeskus: 09 471 977


Nämä tiedot tuotteesta vastaavat nykyistä tietämystämme ja kokemuksiamme. Takaamme laadun tuotteillemme yleisten myyntiehtojen mukaisesti. Tuotteet ovat käyttövalmiita. Sekoittaminen muiden ainesosien tai aineiden kanssa on ehdottomasti kielletty.


Maahantuojan yhteystiedot

WellBiit Oy

y-tunnus: 2658430-7

Vattuniemenkatu 15B, 00210 Helsinki

puh. 044 767 0688 

s-posti: myynti@wellbiit.com